1 Touch Raya Pot Luck Gathering!

9:17 AM 11 Comments



touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!r

touchngoraya!r*

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!r*

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!*

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!*

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

touchngoraya!

11 comments:

  1. Not bad my friend.. There are some pretty good close ups..

    ReplyDelete
  2. wah kat mana ni dude tak ajak aku pun hehehe...raya ni aku takde can nak merasa satay dgn ketupat palas...umah sape la ada aku nak datang hehehe

    ReplyDelete
  3. oof->thanks bro..just do my best..haha

    ReplyDelete
  4. burt->kt opis aku le bro..aritu satay byk bro..aku je x sempat nk merasa..sibuk shoot gambau je..

    ReplyDelete
  5. ok bro neway gambar kau da semakin cun... nnti aku upload open house opis aku lak aku shoot gambar satay ok kasi kau jeles hahaha

    ReplyDelete
  6. burt->thanks bro..byk blaja dr hang gak n kwn2 blogger lain..satay aku x jeles bro..ko tangkap gambar gadis2 gua jeles..kakakaka

    ReplyDelete
  7. wah.. der umah terbuka lagi eh.. bestnye makan satay.. pic yg ke 4 last tu.. cam tangga plak dah susunan di org tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. potraiture smart bro, begitu low key bagi photo lomang tu smart..

    ReplyDelete
  9. Faarihin->ya..rumah terbuka..saat2 manis utk membuka saiz perut yg telah sedia lebar..hahaha..gambar 2 mmg diorang duk kt tangga pn..

    ReplyDelete
  10. fly->thanks bro..nnt aku cuba perbaiki lg..maklumla sy budak baru blaja gak..

    ReplyDelete