Shair & Maizatul Shuhada Weeding!

7:23 PM 0 Comments

akulensasign

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

Salam,

Bersempena dgn minggu ni aku x tangkap gamba ape2pn..aku upload sket gamba wedding sungai besar yg tgh dlm proses editing ni sebelum hanta printing..layan je la..kencang!

0 comments:

Shair & Maizatul Shuhada Weeding - Intro!

4:30 PM 0 Comments

akulensasign

sgbesar!

sgbesar!

Intro dulu..dh siap bg pengantin br upload semua..hehe..C&C is welcomed!

0 comments:

Shair & Maizatul Shuhada Weeding - akulensa outing!

8:04 PM , 2 Comments

akulensasign

Salam..1st of all kami nk berterima kasih pada pihak pengantin yg menjemput kami menjemput kami utk jadi OP perkahwinan beliau iaitu En. Shair dan isteri Puan Maiza. Juga pada pihak keluarga pengantin yg baik hati belaka.

Project kali ni mmg best..pasal kami dpt meredah sawah di Sungai Besar! dengan pengantin yg teramatlah sporting menjadikan kerja ni lebih mudah dan InsyaAllah kami akan menghasilkan imej terbaik buat korang..

Ok utk 1st entry projek ni..aku up dulu gamba2 kami time survey kawasan utk buat outdoor session. Pengantin belum smp kami dh redah sawah dulu :D..enjoy! kencang!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

sgbesar!

2 comments:

Meeting Of Styles Kuala Lumpur 2010 2nd Series!

akulensasign

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

p/s : lama x update..minggu lepas bawak ke minggu ni mmg bz..dengan adik aku En Najib btunang..emak aku jatuh sakit..buat aku btul2 susah hati..harap kesihatan mak semakin pulih..minggu ni sabtu ada job di Gombak..ahad pulak job di Sungai Besar..Alhamdulillah..semoga bertambah2 rezeki hendaknya..

0 comments:

Meeting Of Styles Kuala Lumpur 2010 + Candid :D - 1st Series!

akulensasign

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

meetingofstyles2010!

p/s : Banyak lagi..layan la dulu MOS + Candid ni :D

0 comments:

Meeting Of Styles Kuala Lumpur 2010 - Coming Soon!



meetingofstyle!

COMING SOON!

AWESOME! Perkataan paling bagus utk aku gambarkan utk event ni..wlaupun tpaksa bjemur kt tepi sungai kelang..aku puas hati sgt tgk art2 yg dihasilkan. Slama ni tgk hasil kerja yg dh siap je..hari ni dpt tgk dr mula sampai la habis diorang buat graffiti. Puas hati aku..:D..

Sambil dok bjemur sambil menggelapkan kulit yg dh sedia gelap..sambil ditiup angin pasir kt tebing sungai kelang..aku puas tgk hasil kerja seni diorang..ni la dunia seni..pelbagai cabang..bg meraka yg menghargai..:D

Nanti aku upload lg..kepenatan hari ni..

2 comments:

Taman Rama-Rama Kuala Lumpur Outing! 3rd Series

7:55 AM 2 Comments



trrkl!

trrkl!

trrkl!

trrkl!

trrkl!


C&C is welcome :D..Too big?hoho..i'm start sharing it on Flickr :]

2 comments: