Zoo Negara Outing: MONKEY

7:23 PM 0 Comments

akulensasign

belahtengah
hai! name saya maun.. nama glamer pak maun

belahtengah2
operasi mengutip kutu dan makan~~ nyum2!!

belahtengah3
kepada gadis-gadis yang kesepian, boleh la kiranya amek nombor tipon beliau ni.. kesian aku tengok dia.. pak maun ni memang tengah kesepian jugak~

ingatkan manusia je yang suke buat rambut belah tengah.. ala time sekolah dulu ramai mat jiwang suke wat style ni.. muahaha!! rupanya monyet ni pon trendy jugak ea.. muahaha!

0 comments:

Zoo Negara Outing : Tupai kot!

11:35 PM 1 Comments

akulensasign

Sebenarnya aku pn x tau nama binatang ni..nampak mcm tupai..sape tau binatang ape?

zoo negara tupai!

1 comments:

Zoo Negara Outing : Leopard!

6:14 PM 0 Comments

akulensasign

zoo negara leopord!

zoo negara leopord!

zoo negara leopord!

zoo negara leopord!

0 comments:

Diha + Daddy Birthday!



Thanks pada yg dtg aritu memeriahkan majlis!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

xdiha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

diha birthday!

0 comments:

Zoo Negara Outing : Birding!

8:07 PM 0 Comments

akulensasign

zoo negara birding!

zoo negara birding!

zoo negara birding!

zoo negara birding!

zoo negara birding!

zoo negara birding!

zoo negara birding!

zoo negara birding!

Penat tp berbaloi2..mmg best layan birding..hati kene sabar..pasni kita buat outing birding betul2..cari port sesuai utk birding saje..

Gambar lain akan menyusul kemudian :D

Thanks 4 viewing!

0 comments:

ZOO NEGARA OUTING : PONY

11:25 AM 0 Comments



pony4

pony3

pony2

pony1

kalau la dapat bela sepasang pony kat kampung... alangkah bestnya~ tiap2 petang bawak dia gi meragut rumput.. bukan meragut orang! muahahaha!!

0 comments:

Hari Puja Umur Saya!

6:43 PM 0 Comments

akulensasign

Sy suda 28 tahun :D..tahap pakcik2..adik2 dan anak2 lalu depan pakcik kene tunduk dan ckp "tumpang lalu pakcik!"

Thanks for all da wish dr facebook, sms, call dan media2 lain. Big thanks to emak & ayah dr lahir hingga besar jaga anakmu ni dgn penuh kasih syg..to my lovely wife also for da celebration..love ya so much!

mybirthday!

mybirthday!

0 comments:

Great Saturday!



Yep..great saturday..hari yg indah bila kita dpt hang out masa dengan keluarga. Hari ni byk benda gembira utk aku..pagi2 aku dh menunggu kehadiran baby baru aku..len samyang 8mm fish eye..many thanks to cj lai..mmg good seller dan trimas gk kt abg pos laju yg bwk lens aku baik2 :D..

Pagi gak sempat pegi digicolor jalan ipoh beli lens cap utk sony alpha dan diffuser utk SB600 aku..harini gak dengan rela hatinya aku lepaskan sony alpha aku pergi..aku jual camera ni yg bagi aku byk berjasa kt aku dlm photogrphy dan juga byk menghasilkan duit darinya..semoga bgembira bsama tuan baru..aku xlupe jasamu..sedih sbenarnya nk jual..tp aku takut rosk je bila xberpakai..

Petang sket bawak anak dan wife aku bshopping kt jusco..beli baju, makan2, beli toys baru..sronok bila tgk diorang sronok..thanks to my wife also..bg aku hadiah birthday aku february ni :D berupa minyak wangi Lacoste Essential Sport..love it very much..thanks honey!

Hari yg puas..sambil mencuba "mata ikan" baru ni..:D

greatsaturday!

Super excited..melasak time..

greatsaturday!

Daddy..pls..get me out of here!

greatsaturday!

Setelah penat melasak..akhirnya tido gak bersama bantal busuk kesayangannya!

greatsaturday!

Beef prosperity burger! :D..my wife also super excited..lapar sgt la 2!

greatsaturday!

Super excited too with my fish eye! Love it very much :D

4 comments: